Diensten

Onze diensten


 


Wat kunnen wij voor u doen?Naast structuur en orde in uw boekhouding zorgen wij dat uw administratie altijd inzichtelijk en overzichtelijk is. Met onze diensten kunnen we zorgen wegnemen die betrekking hebben op allerhande boekhoudkundige en belastingtechnische zaken. Bereikbaarheid en een vlotte communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Onbegrijpelijk vakjargon vervangen wij door begrippen en een uitleg die duidelijk en begrijpelijk is voor al onze cliënten. Onze vakkundigheid staat ter beschikking van zowel bedrijven als particulieren.

ZakelijkOnze zakelijke cliënten kunnen rekenen op een vakkundige periodieke opstelling van de BTW aangifte. Ook voor de jaarlijkse VPB aangifte kunt u rekenen op Orie Account Services. Indien er sprake is van een belastingschuld, dan kunnen wij hierin bemiddelen en namens u onderhandelen met een realistische oplossing tot einddoel. Bij Orie Account Services zijn de lijnen met onze cliënten kort. Doordat wij een niet al te groot kantoor zijn, zijn onze diensten persoonlijk en staat u als cliënt centraal.

ParticulierOnze particuliere cliënten kunnen bouwen op Orie Account Services bij de soms complexe aanvragen voor de verschillende toeslagen zoals bijvoorbeeld huurtoeslag en zorgtoeslag. Ook het kindgebondenbudget kan door ons worden aangevraagd. Met precisie en vakkundigheid dragen wij zorg voor uw IB aangifte (Inkomstenbelasting). De wereld van toeslagen en belastingen is vaak complex en omgeven door ingewikkelde regelgeving. Orie Account Services ontzorgt, legt uit en helpt u met het oplossen van al uw fiscale vraagstukken.Neem vrijblijvend contact op!