Over ons

Mensen met een passie voor administratie

Wie zijn wij?

Orie Account Services is een relatief klein kantoor. Hierdoor zijn onze communicatielijnen kort, is onze inzetbaarheid flexibel en hebben wij oog voor de individuele cliënt. Onze focus ligt op het MKB, kleine ondernemingen en instellingen en particulieren. Wij nemen u de administratieve taken uit handen die u lastig of tijdrovend vindt. Orie Account Services is laagdrempelig en daardoor toegankelijk en open voor elke cliënt. Wij werken vakkundig en discreet zoals u dat van ons mag verwachten. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze cliënten vertrouwen op een professionele en slagvaardige afhandeling van al hun administratieve en belastingtechnische taken en vraagstukken.

  • Persoonlijke aanpak
  • Altijd up-to-date
  • Pragmatische aanpak
  • Erkende belastingconsulent
  • Gespecialiseerd in ondernemingen
  • 6 dagen bereikbaar

Ons doel

Wij hebben als gezamenlijk doel om onze zakelijk en particuliere relaties te ontzorgen door altijd oplossingsgericht te werken aan hun opdrachten. Wij willen u gemak bieden door uw boekhouding, de complexe aanvragen en verplichtingen over te nemen of af te handelen. Hierdoor kunt u zich bezighouden met uw core-business terwijl uw boekhouding in goede handen is. Orie Account Services biedt professionele diensten aan die voldoen aan de persoonlijke wensen van elk van haar individuele cliënten. Bij ons staat de opdrachtgever centraal.

Wederzijdse waardering

Bij Orie Account Services is de cliënt niet slechts een nummer, maar een bedrijf, een organisatie, een persoon. Deze werkwijze wordt door onze huidige cliënten enorm gewaardeerd. Het is het rechtstreekse resultaat van laagdrempeligheid, een goede bereikbaarheid en communicatie en een persoonlijke benadering naar onze opdrachtgevers toe. Cliënten uit het bedrijfsleven alsmede particulieren geven ons een goede beoordeling en daar zijn we trots op.